Nee dat is geen typefout maar met opzet een combinatie van terugblik en treurige blik. Het wedstrijdseizoen na de zomervakantie werd niet wat ik ervan had gehoopt. Ik mag van geluk spreken dat ik een dag voor onze vakantie naar Barendrecht ben gereden om het Nederlands Record op de 100mh goed te verbeteren, want op het EK liep het/ik voor geen meter.

Read more: Terurige blik

Category: EK

Maar dat valt ook soms niet mee. Madrid was weer een mooie ervaring, een geweldig weerzien met je internationale vrienden en prima prestaties. Prima? Tja je hoopt elk jaar op optimale voorbereiding en dan zouden een 6de en 5de plaats niet prima zijn geweest, maar na weer een onduidelijke blessure in de laatste weken voor Madrid waren 5.75m en 8.93s uiteindelijk wel beste seizoenprestaties. Pieken op het juiste moment, dan toch.

Read more: Soms moet je gewoon tevreden zijn

Category: EK

Via een Android app zal ik proberen op deze pagina een verslag samen te stellen van het EK Indoor 2015 in Torun. Mogelijk ook wat korte flitsen via mijn facebook pagina. De flitsen op Facebook zijn wat vaker gepost dan vooraf gedacht. De tijd om deze pagina bij te werken soms wat te kort. Dus nu achteraf thuis nog even de belangrijkste zaken op een rijtje zetten.

Read more: EK Torun 2015

Category: EK

Op Facebook was er enige tijd geleden een discussie over het wel of niet meedoen als je niet helemaal top fit was. Laat ik dit zeggen; als je als master (op enige leeftijd) in de 3 maanden voorafgaande aan een EK of WK niet gebleseerd bent geweest, vol hebt kunnen trainen en dus in optima forma aan de start staat dan had je beter ook een lot in de staatsloterij kunnen kopen. Dat gebeurd nooit. Als je zonder pijntje mee kan doen, ben je al een van de gelukkigen. Ik hoop dat ik daar bij hoor.

Read more: Een master is er eigenlijk nooit klaar voor

Category: EK

Geloof Daan altijd. Toen ik op 5 februari met een verkrampte hamstring van de baan in Rhede strompelde zei hij al: "Wan maak je niet druk, jij presteert altijd best uit rust". Nou was 'best' een overstatement, maar 'beter' was goed genoeg voor zilver.

Read more: Zilver op de 5-kamp

Category: EK

You are here

Back to Top