De allerbelangrijkste sponsoren voor mijn master atletiekcarrière zijn uiteraard mijn vrouw en kinderen. Zonder hun begrip en steun zou het nooit uitgekomen zijn en zonder hun aanwezigheid zou het nooit zo leuk zijn. Ter informatie; deelname aan een Europees Kampioenschap Indoor kost ongeveer 400 €. Dat wordt besteed aan inschrijfkosten, en reis- en verblijfkosten. De kosten voor een Europees Outdoor Kampioenschap zijn wat hoger omdat deze kampioenschappen langer duren. Wereld Kampioenschappen zijn weer een slag duurder, ook al worden ze regelmatig in Europa georganiseerd. Dat komt door de extra vergoeding aan de World Master Athletics organisatie. Als zo'n WK dan ook nog eens buiten Europa wordt georganiseerd kun je eigenlijk niet meer deelnemen zonder sponsoring. Neem hiervoor contact met jpgbakx at gmail punt com.

Special WK 2010

In Maart 2010 zijn de Wereld kampioenschappen Indoor in Kamloops Canada. Normaal gesproken niet echt aantrekkelijk, maar aangezien ik in 2009 Europees kampioen ben geworden op de Vijfkamp, vind ik dat ik daar mijn titel moet 'verdedigen'. Deelname kost een aardige duit en daarom ben ik een sponsor project gestart. Inmiddels ben ik zover dat ik de vlucht heb geboekt en dus naar Canada ga. Neemt niet weg dat nog niet de hele puzzel compleet is, dus steun komt nog zeker van pas.

Voor potentiele sponsoren, of geïnteresseerden, heb ik een folder gemaakt waarin het project wordt beschreven.  

De fietsenmakers van Landewé zijn u vanuit twee vestigingen van dienst. In de winkel aan de Broekheurnerweg kunt u terecht voor de aankoop van fietsen en accessoires, onderhoudsbeurten en overige service. In de winkel in Winkelcentrum Zuid kunt u terecht voor snelle reparaties aan uw fiets, en bieden we u een ruim assortiment aan de meest gangbare accessoires.
Landewé is alweer uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2008. Daarmee zijn ze de eerste tweewielerdetaillist die twee keer deze prestigieuze prijs in de wacht wist te slepen.

 

Tom Loran, een gewaardeerd collega, die het ook waardeert dat ik mijn ambities voortzet met een gooi naar de mondiale titel. Als frequent flyer doneert hij zijn KLM Miles voor mijn reis. Bedankt Tom.

 

 

Nog een collega van het ITC, Prof. Bob Su, die zoals links te zien is vaak in het vliegtuig zit en ook Miles doneert voor mijn trip. Bedankt Bob.

 

Valentyn Tolpekin is een directe collega van de afdeling EOS. Fervent visser in en buiten Nederland. Waar Valentyn gaat, gaan de hengels mee, zoals bij mijn sportschoenen. Bedankt Valentyn.

 

 

Toen mijn vader en moeder hoorde van mijn plannen hadden ze natuurlijk wel zo hun bedenkingen, WK, Canada? Maar ze sponsoren wel.

 

Uit onverwachte hoek komt de volgende sponsoring. Toen mijn moeder het verhaal vertelde aan haar zus was die direct enthousiast en stortte een bijdrage op mijn rekening. Ergens kan ik het enthousiasme van tante Annie en ome Ad wel plaatsen; het waren hun kinderen die jarenlang namens SPADO de sprintwedstrijden afliepen in Brabant. Wim zat snel in allerlei organisaties, en Hans en Wendy liepen keihard. Helaas is Wendy op veel te vroege leeftijd overleden maar zij en Hans staan als voorbeelden in mijn geheugen gegrifd. Aan hun prestaties kon ik toen niet tippen. Wat de jongste dochter, Annemarie, op de atletiekbaan heeft gedaan, weet ik niet zo goed.

 

Mark Noort is ook weer een collega en misschien is de achtergrond wat onduidelijk. Voor de insiders; dat geelbruine goedje is whiskey. Niet dat Mark zo graag drinkt hoor, hij liet juist graag een glaasje kwaliteits whiskey staan om mij te kunnen sponsoren. Santé Mark.

 

Ik zal hem voor alle onduidelijkheid maar even Juan van Houten noemen. Een van de buurmannen die ook zijn woord hield toen hij mij tijdens het jaarlijkse buurtfeest toezegde te zullen steunen. Een man een man, een woord een woord. Maar hij wilde niet met foto en andere gegevens opgenomen worden in mijn sponsorlijst. En aangezien Juan ergens zijn roots heeft in Spanje leek me dus een connectie met de altijd onherkenbare maar behulpzame Zorro wel een aardige.

 

(O)Ma Verweij kon het ook niet laten om mijn deelname te sponsoren. Het kan eigenlijk ook niet anders. Was zij het niet die met (O)Pa Verweij (helaas veel te vroeg overleden) en alle kinderen op en rond de atletiekbaan van Prins Hendrik uit Vught 'leefden'. Inmiddels is ze denk ik 34 jaar lid van die vereniging want ze wandelt er nog regelmatig met een groepje dames. Haar dochter heb ik al sinds begin jaren 80 gekaapt. Die zit lekker bij mij in Enschede.

bosjes_140x75

De Bosjes, allemaal druk met sport; lopen, fietsen, hockey, voetbal en de jongste telg (Tamara) is sinds kort onder dak bij DAK Drunen. Eindelijk een echte sport zou ik zeggen. Mijn zus had de afgelopen skivakantie internet in het appartement en de tijd om mijn website eens te bekijken. Het gevolg; nog een sponsor. Thanks folks.

Inmiddels zijn de kinderen wat ouder geworden en zelf al jaren actief bij AC TION. Ergens probeer ik ze te infecteren met het horden virus, maar ik zal daar dan zelf wat aan moeten bijdragen door middel van speciale hordentraining op zaterdag. Zolang ze mij dan steunen op weg naar Kamloops vind ik het goed.

 

   

Sinds Januari 2005 is ook Step One een sponsor. Mijn gehele tenue wordt door deze professionele Atletiek Shop in Hengelo ter beschikking gesteld. Ga eens bij ze langs voor deskundig advies. Ze hebben zelfs een heuse atletiekbaan achter hun winkel!

 

Uiteraard kan het niet zonder de nodige financiële ondersteuning. Voor uw eigen assurantie advies moet u daarom bij JP Assurantiën zijn. Zij steunen ons ook zodat we sportief gekleed kunnen gaan in kwaliteits- sportkleding van Mizuno beschikbaar gesteld door Step-One.

 

   
Category: Sponsoring

Laatste uitslagen

You are here

Back to Top