Europees record 60mh M60 8.99s
5m77 Apeldoorn (2019)
6.48m 2de bij EK verspringen (2006)
Start 110mh op het EK Ljubljana (2008)
Europees Kampioen 5-kamp in Ancona (2016)
Mijn meest enerverende race; 5de op het WK 2015
WK 2015 na een Nederlands Record 14.48s
WK 2019 Torun
WK 2019 Torun, 2de op slechts 0.04s

Zowel de buurtjes als collega's op het werk hadden van mijn prestaties gehoord en alles aardig versierd. Dat is ook iets waar je van droomt, en als het dan daadwerkelijk gebeurd krijg je daar ook een warm gevoel van.

Bij terugkomst uit Italië in de Sientje van Houtenlaan stonden Rudy/Ellen, Rik/Corinne, Martin, Martin, Jan, Marry op me te wachten. Ze hadden de voortuin versierd en een bord beschilderd met toepasselijke tekst: "Niet meer zo piep als toen, maar Wan is wel Euopees kampioen". In het schijnsel van de lantaarnpaal werden de medailles bewonderd en mijn relaas van het Kampioenschap aangehoord. Een prachtige (Oranje) bos bloemen kreeg ik ook nog eens. Ik vond het een geweldige ontvangst en het gaf me een enorm prettig gevoel. Je doet het in eerste instantie voor jezelf maar waardering door anderen geeft je wel een boost hoor!
Het bord stond nog een aantal dagen in onze voortuin en ik moet zeggen; de auto's reden allemaal een stuk langzamer dan voorheen. Misschien een idee om in plaats van verkeersdrempels regelmatig zo'n bord bij iemand in de tuin te zetten? Het is een stuk veiliger (als men de aandacht niet teveel laat afleiden ;-). Het had natuurlijk ook tot gevolg dat er ook van andere bewoners in de buurt felicitaties kwamen.

De volgende ochtend moest ik weer snel aan het werk en ook daar hadden collega's huisgehouden. In de hal stond een horde met een grote poster met de opdruk "Wan = 1". Later, op mijn kamer begreep ik waarom. Ik heb nog wel even de horde op de juiste hoogte gezet maar ook de 1.00m was voor velen een eye opener. Ik heb zo het idee dat Emile Dopheide een grote vinger in de pap heeft gehad bij deze actie.

De ingang van mijn kamer was gebarricadeerd met een horde en de hele kamer versierd. Voor mijn toetsenbord lag nog een klein pakketje met de boodschap dat ik het de hele week moest dragen. Er zat een button in met de opdruk "I'm 1". Nou dat heeft geholpen hoor, ik werd de hele dag voor vele collega's en studenten gefeliciteerd. Ik was alleen vergeten dat ik de eerste periode (08:40) moest lesgeven en daar werd ik om 09:15 even aan herinnerd. Sailant detail; ik had zelf het tijdschema opgesteld. Volgende keer mezelf dan toch maar op de 2de periode zetten!

Bij terugkeer thuis, bleek dat ook de Gemeente de krant had gelezen, of Hans K heeft iemand iets ingefluisterd. Een tweede bos Oranje bloemen siert inmiddels onze woonkamer.