Europees record 60mh M60 8.99s
5m77 Apeldoorn (2019)
6.48m 2de bij EK verspringen (2006)
Start 110mh op het EK Ljubljana (2008)
Europees Kampioen 5-kamp in Ancona (2016)
Mijn meest enerverende race; 5de op het WK 2015
WK 2015 na een Nederlands Record 14.48s
WK 2019 Torun
WK 2019 Torun, 2de op slechts 0.04s

Met het oog op mijn aanstaande vertrek naar Helsinki voor de Europese Kampioenschappen Indoor atletiek voor Masters, heb ik mijnwebsite omgezet naar een CMS (Joomla) waarbij ik op afstand onderhoud kan plegen. Ik hoef dus niet meer te slepen met een laptop en kopieen van de website in Frontpage. Houd dus deze site goed in de gaten, want ik ben wat van plan . . . .

De inhoud is voorlopig een volledige kopie van de tekst van de oude website. Alle plaatjes en foto's heb ik al wel gekopieerd maar nog niet opgenomen in de artikelen. Daar moet dus nog even op gewacht worden.

Het Hoofdmenu geeft toegang tot reeds bekende secties. Er zijn echter ook een paar uitbreidingen die wat uitleg vragen. De Weblog is een overzicht van korte artikelen en nieuwsfeitjes. Deze zijn ook terug te vinden via de Sectie Nieuws en verhalen in de Categorie Weblog (uiteraard). In de Sectie Nieuws en verhalen vind je ook de speciale algemene verslagen van Master evenementen (Masters) en verslagen van mijn eigen verrichtingen op de diverse Kampioenschappen (Evenementen). De Search mogelijkheid (zowel via het Hoofdmenu als middels de optie op de Home pagina) komt uiteraard van pas als je iets specifieks zoekt. Echt een prachtige uitbreiding die Joomla zo out-of-the-box ondersteund.

De Fotogallerij toont bij elk bezoek een andere foto. De selectie is nu nog beperkt, maar zal uitgebreid worden. Als je niet kunt wachten moet je gewoon de refresh (F5)  even gebruiken, dan krijg je ze een voor een te zien.

In de toekomst hoop ik nog een fotoalbum toe te voegen, echter de installatie van deze extensie is tot op heden nog niet gelukt. Heeft iets met veiligheid settings te maken op de server.

Veel plezier met het bezoeken van deze site. Oh ja, je kunt automatisch middels RSS op de hoogte gehouden worden; selecteer daarvoor je favoriete Feeder op de Home page.

Wan