Europees record 60mh M60 8.99s
5m77 Apeldoorn (2019)
6.48m 2de bij EK verspringen (2006)
Start 110mh op het EK Ljubljana (2008)
Europees Kampioen 5-kamp in Ancona (2016)
Mijn meest enerverende race; 5de op het WK 2015
WK 2015 na een Nederlands Record 14.48s
WK 2019 Torun
WK 2019 Torun, 2de op slechts 0.04s

De dealine voor de inschriving voor het WK komt angstvallig dichtbij. Gelukkig staat de teller van sponsoring aardig positief en dus heb ik besloten te gaan.

Vorige week heb ik de knoop doorgehakt en ben met Tom Loran een aantal keren achter de computer gekropen (*)om de vlucht te boeken. Tom had aangeboden om de vlucht naar en van Canada te sponsoren door middel van zijn KLM Airmiles. Dat is een welkome sponsoring. Samen met Bob Su en Alfred Stein staan hij dan garant voor de directe vlucht van Amsterdam naar Calgary en terug. Het laatste stukje naar Kamloops (en terug naturlijk) denk ik te volbrengen met de Greyhound busservice. Schijnt dat juist de bus in de barre winter omstandigheden wel rijdt in tegenstelling tot auto's en trein. Nu nog de inschrijving afmaken, hotels boeken en trainen. Ik heb nog een paar maanden en voel me goed. Ik snak eigenlijk naar een wedstrijdje maar dat komt er nog even niet van. Misschien in januari in Utrecht, anders moet ik een keer naar Duitsland.

Mijn zoektocht naar sponsoring blijft voortgaan, want ondanks de (Airmiles) sponsoring blijven er administratiekosten en landingsrechten over, de busreis vv etc. Kortom nog niet alles is afgedekt.

(*) De online Fying Blue service voor het boeken van Award vluchten werkt niet altijd foutloos. Eigenlijk heb je geluk als zo'n boeking wel in een keer lukt.