20:19 De prijsuitreiking is geweest.
19:24 Weer tweede maar met een goed gevoel. Het was als vanouds knallen.
10:35 Twee uur later zitten de series erop. Ik ben door naar de finale om 19:00.
08:30 Vroeg op en aanwezig in de sporthal, je weet maar nooit met die zomertijd.

Met het ingaan van de zomertijd en tijdschema's voor de metro op zondag weet je het maar nooit. Alles voelt goed voor de 60mh. Om 10:15 staat de serie op het programma. Volgens inschrijving 3 series met minimaal evenzoveel kanshebbers.

Relax Wan

Jeetje, wat liep ik relaxed. Veel te relaxed eigenlijk. Ik had bij de start en tijdens het lopen totaal geen spanning en gaf Greg Dunson geen partij. Mijn eindtijd van 8.77s is wel genoeg voor plaatsing als een van de tijdsnelsten voor de finale. Daar moet het gebeuren, en dat was ook de reden van de totale spanningsloze serie. Vooraf ging ik uit van plaatsing en had mijn opbouw afgestemd op 19:00 vanavond. Dan sta ik op scherp. Gezien de tijden in de serie moet dat ook wel. Slechts met een herhaling van mijn tijd in de Pentathlon sta ik op het podium, want Adam Domicz kan ook 8.40 lopen. Greg had valk voor zijn finish last van zijn kuit, of hij loopt valt te bezien. Aan de andere kant, ken ik Greg niet anders; altijd ergens last van . . .

Image
Greg Dunson wint mijn serie (8.50s tegen 8.77s).

Le Grand Finale

Ik heb mijn kunststukje van de Vijfkamp niet kunnen herhalen, hoewel daar was ik ook tweede. maar ik bedoel natuurlijk de tijd die ik op die 60mh liep. Gelukkig kreeg ik voor de finale wel de nodige spanningen en zat ik goed in de blokken. Als vanouds schoot ik weg en lag zeker tot op de 3de horden op kop. Maar Marin Garrigues, die wel de 60mh bij de vijfkamp liep maar de rest liet schieten, passeerde mij daarna en finishte net voor mij. De ontlading was ook bij mij groot, want ik had er toch de pee in na de series. De tijd van 8.61s is niet echt geweldig, maar dat hoeft in een finale niet; daar gaat om de plaats. En dat is ZILVER.

Image
De finale (8.61s, 2de)

Image
Prijsuitreiking 60mh (Wan, Marin en Adam)