Oorspronkelijk had ik gedacht om mijn atletiek site niet te 'vervuilen' met fiets ervaringen dus is er de afgelopen maanden geen update geweest. Maar omdat de Tour op het punt staat van beginnen, en ik meer dan alleen de STRAVA vrienden en Facebookers will informeren, toch maar besloten hier het een en ander bij te houden. Vandaag een terugblik, vanaf 26 augutus ook verslag (als ik nog energie heb na elke etappe ;-).

Read more: De laatste loodjes

Category: Tour for Life

Twee dagen na terugkeer uit Portugal klom ik voor het eerst op mijn Cube Attain Pro. Trainen voor Tour for Life moest toch maar direct beginnen. Het zonnetje scheen die woensdag middag 2 maart, dus met korte mouwen en korte broek voor een kort rondje Enschede. Dat heb ik geweten.

Read more: Weg flexibiliteit en coordinatie

Category: Tour for Life

Het mag een wat vreemde titel zijn, en dat is ook de bedoeling want dan ga ik er vanuit dat je doorleest. In Februari 2022 doe ik mijn laatste grote atletiek wedstrijden en daarna gaat de focus op iets heel anders.

Read more: Van 60m naar 1300km

Category: Tour for Life

In figuurlijk zin weliswaar voor wat betreft fietsen, want ik heb nog geen pedaalslag gemaakt. Maar in letterlijke zin ben ik ook op de goede weg dankzij vele fijne donaties voor het goede doel. Op dit moment (18 februari, 3 dagen voor vertrek naar Portugal) staat de sponsoractie al boven de 1300 Euro!

Read more: We zijn op (goede) weg

Category: Tour for Life

Tour for Life QR

qr T4L WBx

You are here

Back to Top