Lost in Paris

Is er dan niets meer gebeurd na het opzeggen voor de Master competitie finale? Oh jawel hoor.

Maar zo betekende het afzegen voor die competitie finale wel het einde van het seizoen. Elk jaar weer denk ik na de zomer nog te kunnen vlammen, of plan ik deelname aan een of ander clubkampioenschap. Maar het mag niet lukken. Ook dit jaar bleek elke geplande wedstrijd eigenlijk niet te doen. Of te ver weg, of het kwam toch niet uit, of ik voelde me alsnog niet klaar. Uiteindelijk bereikte ik wel het einde van het zomerseizoen zonder blessures, dat wil zeggen ik was weer hersteld van de tienkamp nekkramp. Die stijve nek met een soort whiplash heeft dus 3 maanden geduurt. Inmiddels weet ik dat een blessure bij mij 2-3 maanden vraagt, dus maakte ik me geen zorgen.

Afgelopen week zat ik voor mijn werk in Parijs, en ik vind het altijd een uitdaging om de omgeving te voet te verkennen. Dus na een avond stappen met collega's trok ik om 06:45 's ochtends ook de loopschoenen aan en toog naar de Arc de Triomph. Daar komen wel heel veel wegen op uit. Naast de Champs d'Elisee nog zo'n tiental straten. Na het nemen van wat foto's nam ik dus prompt de verkeerde afslag en eindigde na een kleine kilometer in een heel ander deel van Parijs. Ik zag niet de verwachtte Eiffeltoren en moest dus op mijn schreden terugkeren. Enfin, die Eiffeltoren heb ik toen niet gezien om twee redenen: 1) Ik besloot om direct terug te lopen naar het hotel want de meeting zou aanstonds weer beginnen, en 2) de Eiffeltoren is alleen 's avonds verlicht - 's ochtends zie je hem inderdaad niet. Het was wel m ijn enige training in die week, en dat betekent dat ik nog niet op het goede schema zit. Wel getraind maar niet voorbereid op Clermont Ferrand 2008.

Category: Weblog

You are here

Back to Top