Ile Ife Nigeria

 Training in Ile Ife (Nigeria)

Na de nodige rust en excentrische oefeningen ben ik weer voorzichtig aan het trainen. De opbouw wordt alleen helaas verstoord door een missie voor het ITC. Ik zit van 21 Oktober tot en met 12 November in Nigeria. In de stad Ile Ife zit een UN gelieerd instituut waar het ITC nauwe banden mee heeft. Ik ben er drie weken voor het geven van een cursus. Aangezien we dichter bij de evenaar zitten is het ook in de zomer al vroeg donker en kan er dus weinig tijdens de avonduren gedaan worden (veiligheid). Bovendien eindigen we vaak na een lange dag pas om 7 uur 's avonds met de cursus. Mijn training blijft dus beperkt tot de weekeinden. Vorige week heb ik een rondje gelopen op de campus van 20 minuten (zonder te verdwalen). Vandaag (zaterdag) ben ik naar de atletiekbaan gelopen voor een kort programmaatje. Er werd ook door anderen (voetballers en atleten) getraind, de omstandigheden zijn echter zwaar. Het is ook 's ochtends al warm en enorm vochtig. Overigens begin ik wel een aardige collectie van atletiekbanen te krijgen. Ik denk erover om er maar en collectie van te gaan aanleggen op mijn website.

Category: Weblog

You are here

Back to Top