To run in Torun - final

Deze woordspeling zal al wel meer zijn gemaakt want er staan vanaf maandag weer duizenden atleten aan de start van het Europese Kampioenschap atletiek voor Masters in Torun (Polen). Morgen rij ik met Paul Boer (en Onno Waalewijn) dwars door Duitsland naar het plaatsje aan de Wisla. Ben ik er klaar voor? Verslag doe ik op een speciale EK pagina. Inmiddels ben ik al weer terug in Nederland, met twee benen op de grond. Niet omdat we met het vliegtuig hebben gereisd, maar omdat je na zo'n enerverende week met fantastische resultaten even in de zevende hemel rondzweeft. Een fotoalbum is al toegevoegd evenals een uitgebreid verslag.

Dat zien we maandagavond als ik het spits afbijt met verspringen. Als apperatiefje voor de vijfkamp die woensdag op het programma staat. En het toetje komt dan vrijdag en zaterdag; de 60mh. Tenminste als het lichaam dat allemaal goede vindt? Het moet gezegd worden; ik heb me zelden zo klaar gevoeld als voor dit Kampioenschap. Afgelopen dinsdag de eerste en laatste sprint voorbereiding met de groep. Na 2 startjes zei Bas: "Wan, je bent er klaar voor, stop maar", want ik liet ze allemaal de hielen zien. Het voelde heel prettig (en de dagen erna bleef mij een reactie van de kuiten en achilles gelukkig bespaard). KWW (voor de niet Twentenaren onder ons; "Kiek'n Wat' Word").

Website organisatie

deelnemers/uitslagen

Category: Weblog

You are here

Back to Top