Het sein staat nu op rood

De vorige post was kort en onduidelijk. Oranje licht, wat wordt daarmee bedoeld? Nu, dat was voor velen een vraagteken en voor mij . . . ook. Dat de sportarts en orthopeed mij niet tegen hielden had natuurlijk te maken met mijn motivatie. Hoe ga je iemand die zo graag wil deelnemen tegenhouden?

Door hem niet tegen te houden en dat zonder enig enthousiasme te vertellen. Ze wisten misschien wel beter en ik kwam er dan ook zelf achter dat het waanzin was. Ik heb maandag in Budapest kort getraind in Hall B en kon niet anders concluderen dat het geen goed idee was om op de vijfkamp te starten. Ik kon nauwelijks versnellen zonder pijn in mijn linker hamstring, vlak boven de knie. ook de knie zelf was niet geheel te vertrouwen. De piriformis lijkt wel aardig tot bedaren gekomen. Ik hoop dat ik met nog een paar dagen ' herstel'  (?waarvoor?) vrijdag toch nog de 60 meter horden kan lopen. Vandaag zal ik me als coach van Paul gaan inzetten.
Het was gisteren wel weer een leuk weerzien van alle Nederlandse masters. Binnen de kortste keren hadden we zo' n beetje alle stoelen in de wacht gesleept op het terrasje van het ' restaurant'. De boots met winkeltjes waren over het algemeen nog leeg. Dat zullen ze wel net op tijd klaar maken. Een van de boots is de organisatie van het WK in 2017. Daegu . . . . .  Ik denk niet dat ik daar zal deelnemen tenzij er een suikeroom opstaat of ik de loterij win. En dan moet ik natuurlijk ook nog fysiek in orde zijn. Dat laatste blijkt geen onaanzienlijk moeilijke klus. Ja, dat is een dubbele ontkenning ;-).
Overigens schrijf ik dirt in de trein van Ecser naar Budapest want daar hebben we wel internet!

Category: Weblog