Quick update

Met de net geïnstaleerde android plugin even een quick update. Bij de 2de competitiewedstrijd had ik een flitsende start op de 100m maar kwamen de anderen na 60 meter langzaam voorbij. De tijd van 12.43 was best goed hoewel je dan het windvoordeel (+2.9) even nog moet verdisconteren, helaas.

Daarna volgde verspringen en ik dacht dat de snelheid wel snor zat en zou kunnen helpen bij een goede afstand. Het lint bleef steken op een magere 5m65. Later op de dag volgde nog de zweedse estafette. Zelfs de 200 meter was voor mij iets te lang en ik liep op dat moment ook al op pijnlijke achilles. Samen met de anderen kwamen we tot 2min18 en plaatsten we ons voor de finale.
De is dus aanstaande en na een langdurig herstel, kon ik in de vakantie in Italië zelfs door trainen. Bij terugkeer in augustus kon ik zelfs wat echte looptrainingen afwerken, waarvan eentje met René Stokvis. Ik vertrok steeds als haas en hij stoomde dan op de 120, 150, 20, 150 en 120 mij op het rechte eind voorbij. Tenminste dat dacht hij. Op de laatste twee afstanden kon ik hem daarop goed partij geven en ik kreeg echt het gevoel dat ik nog niet zo goed in vorm was geweest dit jaar. Laat de finale maar komen. Afgelopen zaterdag laat ik de looptraining schieten; daar zou ik toch niet sneller van worden en beter blessures aan kuit/achilles voorkomen. Ik pak een kogel van 6 kg zoals ik recentelijk vaker heb gedaan. Bij de tweede opwarm oefening (vooruit tweebenig wegslingeren) een enorme steek in de onderrug. Na 3 dagen volop pijn tijdens gewoon wandelen neemt het nu wat af. In de opstelling voor de competitie finale heb ik wel rekening gehouden met een eventuele afzegging mijnerzijds. Desondanks kunnen we nog steeds voor de medailles strijden.

Category: Weblog