Ik heb er alles aan gedaan om nog voor een zomeronderbreking een 100mh race te lopen. Dat Nederlandse Record van 15.90s moest er aan. Dus op de dag voor de vakantie even 400 km gereden naar Barendrecht. Niet optimaal, 2 uur in de auto, een dag voor vakantie en de weersomstandigheden waren ook niet opperbest. Maar de organisatie van CAV Energie deden hun uiterste best om de overige omstandigheden te optimaliseren. En met succes.

Read more: 9de Nederlandse Record op de horden

Category: Weblog

Maar geen horden. In Gouda moest het gebeuren, aanval op het Nederlands Record 100mh in de categorieM55. Voortekenen waren goed want in de laatste weken had ik aardig vergesprongen en een 100m met flinke tegenwind in 12.89s gelopen. Het weer zat mee en de organisatie had misschien wel op mijn verzoek de 100mh en het verspringen tijdtechnisch uit elkaar getrokken.

Read more: NK Masters bracht me ver

Category: Weblog

Nog geen twee dagen na het posten van mijn verslag van de WK indoor in Torun volgde al de eerste outdoor wedstrijd. Een unicum voor mij (en anderen) om binnen een week zowel het indoor seizoen af te werken en het outdoor seizoen te starten. Misschien kwam het wel goed uit . . .

Read more: Het gaat verder en verder

Category: Weblog

You are here

Back to Top