Mijn column op de website van het NK Masters zat er niet ver naast. De voortekenen waren goed, zoals je verder kunt lezen, maar de belastbaarheid een stuk minder. De podiumplaatsen waren goed maar ik had natuurlijk wat betere prestaties verwacht. Een positief resultaat: na intapen van de achilles kan ik dus toch een 100 meter horden finale lopen. Maar je mist natuurlijk wel een hoop kracht en explosiviteit.

Read more: NK Masters 2021

Category: Weblog

COVID-19 heeft natuurlijk een enorme invloed gehad op de wereld in het algemen en mijn atletiek in het bijzonder. NKs, EKs, WKs wat ging er allemaal niet door in 2020 en gaat er allemaal niet door in 2021. Eigenlijk denk ik dat de internationale master atletiek een zeer zware tijd tegemoet gaat. Daarover later meer, eerst een korte terugblik op wat er dan wel gebeurde.

Read more: Een reflectie op 2020

Category: Weblog

En twee nationale titels. De pauzes tussen de posts op mijn website worden steeds langer. De pauzes tussen de wedstrijden ook. Maar dan heb je ook langer de tijd om te herstellen van allerlei ongemakken. Sinds eind november heb ik aan en stuk door kunnen trainen. Dinsdag en donderdagavond met de sprint-horden trainingsgroep, die ik sinds een aantal maanden training geef. Een uiterst interessante indoor wedstrijd in Utrecht heb ik zelfs laten schieten omdat die te vroeg kwam. Het NK indoor stond namelijk hoog op mijn lijstje, omdat ik dat vorig jaar moest laten schieten (en omdat ik daar vorig jaar nog een keer in de 50+ categorie moest acteren). Inmiddels 56 jaar oud stond nu mijn NK 60mh 55+ op het schema.

Read more: Nederlands record 60mh

Category: Weblog

You are here

Back to Top